shopdevel.andmee.com

Velkommen til Sahar’s – en hud-, sjæl- og kropsplejeklinik i hjertet af København.

Jeg har arbejdet som hud- og kropsterapeut i 15 år, men min spændende rejse begyndte for alvor, da jeg tog min CIDESCO-uddannelse i London og efterfølgende arbejdede 9 år som hud- og ansigtsbehandlings-specialist hos Aveda Lifestyle Salon & Spa i London.

Jeg har altid været et søgende menneske med en stor trang til at dygtiggøre mig. Derfor har jag uddannet mig i Ayurvedisk filosofi, Kraniosakral terapi, Organ massage, Hypnoterapi, japansk ansigtsløftning, zoneterapi, aromakologi, chakrabalancering og healing. Det betyder ikke alene, at jeg forholder mig til din hud, men også, at jeg mærker efter, om dit indre føles harmonisk. I min verden er det indre og det ydre nemlig to tæt forbundne størrelser. En behandling hos mig munder således ikke kun ud i gode råd om hud- og kropspleje. Du får også input til, hvordan du kan optimere din sjæls velbefindende. For det ligger mig meget på sinde, at det velvære, du føler, når du forlader min briks, følger dig længe.

Inputs til øget velvære vil også være omdrejningspunktet for mine nyhedsmails, for min  Instagram-feed og for de kurser, jeg tilbyder.
Du er hjertelig velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev – så vil jeg løbende dele min viden og nye indsigter med dig og invitere dig, når jeg holder mine eksklusive kurser.

Sahar Mohajer