shopdevel.andmee.com

Behandlinger
Ansigtbehandlinger

Hos mig bliver alle behandlinger tilpasset og skræddersyet til dine behov, så du får dit helt personlige ansigtsplejeprogram. Jeg behandler alle hudtyper, inklusiv sensitiv hud, ’premature aging’, hyperpigmentation og acne. Og jeg benytter mig af massageteknikker som japansk lifting, bindevævs-massage og akupressur for at blødgøre og udjævne linjer i huden.
Du behøver kun at beslutte, hvor lang tid du gerne vil have, jeg bruger på din hud. Så vælger jeg den ansigtsbehandling, de produkter, den massageteknik og de aromaer, som skal til for at balancere din hud og assistere din krop til at slippe taget, så den kan heale sig selv.

1 time 1000
90 min. 1.200
2 timer 1.450

Massage

Stress, muskelsmerter, spændinger og følelsen af udtømt energi kan alle behandles med en kombination af forskellige massageteknikker og æteriske olier, der passer til dine specifikke behov den dag, du kommer.

30 min. 700
1 time 950

Kranio - sakral-terapi

Det er ofte i det små, at vi finder nøglen til det store. 

Kranio-Sakral-terapi er en meget blid, men dybdegående behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse. 

Terapeuten diagnostiserer klientens underliggende problematikker og arbejder med dette som fokus.
Behandlingen kan tage mellem 30 min. til 1 time, og det er vigtigt, at man får regelmæssige behandlinger for at opnå resultat.

30 min. 500
1 time 700

Chi nei tsang

Chi Nei Tsang massage er en blid og dyb massage af navle, mave og bughule.
Ved nænsomt at massere disse områder stimuleres energiflow (qi), kredsløb, stofskifte og lymfebaner - og din krop vil blive hjulpet igang med en udrensning af de indre organer og det omliggende væv.
Denne indre detox virker også mentalt - du vil opleve en dyb afslapning bedst sammenlignelig med meditation.

30 min. 500
1 time 700Farvning av bryn og vipper, threading, voks, kan vælges sammen med en anden behandling.